Aanmelding deelnemers en duwers

Meedoen met de Roll-Over Bronckhorst? Door het invullen van onderstaand formulier kunt u zich als deelnemer of als duwer aanmelden voor de Roll-Over.

U kunt zich voor alle dagen (of voor 1 of 2 dagen) opgeven.

DUWERS

Daar zijn wij heel blij mee! U kunt het formulier invullen of een mail sturen naar info@rolloverbronckhorst.nl met uw naam, adres, (evt) e-mailadres en telefoonnummer. Geef dan even aan op welke dagen u zich beschikbaar stelt! Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

Bel voor meer informatie op werkdagen tussen 18.00 en 19.30 uur: Tel.nr. 06-22157273. Deze Roll-Over telefoon is vanaf 29 april 2019 te bereiken.

DEELNEMERS

Als deelnemer of als groep deelnemers geeft u zich op via onderstaand formulier. Wilt u a.u.b. duidelijk aangeven op welke dagen u wilt deelnemen en of u een of meer duwer(s) nodig hebt of dat u een rolstoel wilt lenen? Als u dit niet aangeeft gaan we ervan uit dat u een eigen duwer en rolstoel hebt. Ook kunt u hier andere bijzonderheden en opmerkingen kwijt.

Invulling met een PC/laptop heeft de voorkeur! Na het invullen en verzenden van het invulformulier krijgt u een bevestiging in uw mail. Krijgt u geen bevestiging in uw mail, zou u dit dan willen melden op onderstaand email adres?

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Eerst meer informatie? stuur een mail naar info@rolloverbronckhorst.nl  

Kijk ook eens op onze Facebookpagina

Aanmeldformulier: