Foto's en video


Ondanks het regenachtige weer gingen ruim 60 rolstoelers en 85 duwers en/of familieleden op pad. Een wandeltocht langs de IJssel is en blijft altijd bijzonder!

De 2e dag van de Roll-Over Bronckhorst op vrijdag 1 juni was een wandeling door Zutphen. Start en finish hadden we bij Voetbalvereniging Be Quick. Locoburgemeester Marthijs ten Broeke verrichtte de opening.

Op de buienradar kun je blijkbaar gewoon niet vertrouwen: Het zou droog blijven en geen onweer.

Toch jammer dat we in de regen moesten vertrekken met paraplu's op en poncho's aan.

De wandelroute ging voornamelijk door het Zuidpark en over de dijk langs de IJssel. Dit alles met mooie vergezichten over de IJssel en de skyline van Zutphen. Ruim halverwege de wandeltocht werd de pauze gehouden bij de Stadswerkplaats. Gelukkig was het droog, zodat genoten kon worden van koffie of thee en de overheerlijke koeken van bakkerij Van Zuijlen. En natuurlijk het meezing- en luisterliedjes van Shantykoor de "Lesselbrassers". Na de pauze hebben we de wandeltocht iets ingekort, omdat er toch een onweersbui in aantocht was. Dit bleek gelukkig loos alarm. Bij aankomst bij het voetbalterrein was het weer aangenaam en werden er toch weer de nodige ijsjes als afsluiting genuttigd.

Voor foto's van deze wat regenachtige 2 Roll-Over wandeltocht, kijk/klik op: Achterhoekfoto