Foto's en video


Op deze mooie 3e wandeldag gingen ruim 120 rolstoelers de weg op. Daarnaast een aantal scootmobielers en zelfs een duo-fiets.

De 3e dag van de Roll-Over wandelden we in en rond Wichmond. Start en finish was bij Sportpark Socii. Als eerste kreeg de organisatie van de Roll-Over een cheque van € 1000 uitgereikt door bedrijvenkring Bronckhorst. De opening werd verricht door Zonnebloem directeur Marc Damen. Hij heeft zelfs de hele wandeltocht meegelopen en meegeduwd. Dit keer was het perfect wandelweer voor zowel deelnemers als duwers. De 6 km lange route ging door het landelijke buitengebied en door het dorp van Wichmond. De pauze was bij Geo Comfort; hier werden de deelnemers muzikaal onthaald door Muziekvereniging Excelsior uit Warnsveld. Na de pauze nog een klein stukje door Wichmond en daarna weer richting Socii. Hier werden de deelnemers onthaald door het bekende "Wassenaars dames-kwartet" en kregen de Roll-Over 2018 medaille uitgereikt. En natuurlijk de welbekende zonnebloem! Het muziekkorps Kleintje Spult gaf de muzikale begeleiding bij het inhalen en afsluiten van de 14e editie van de Roll-Over Bronckhorst.

Al met al kunnen we terugkijken op 3 geweldige wandeldagen met uitermate tevreden deelnemers, duwers, familieleden en natuurlijk Roll-Over organisatie.

Iedereen die mee heeft geholpen om dit mogelijk te maken: bedankt!