Vriend worden

Iedereen kan VRIEND van de Roll-Over worden en ons steunen om iedere editie weer succesvol te laten verlopen. Steun ons en word ook VRIEND van de Roll-Over!

Voor bedrijven en particulieren

U kunt als bedrijf en/of als particulier, VRIEND van de Roll-Over Bronckhorst worden voor slechts € 40 per jaar. Als organisatie van dit evenement kunnen we hiermee de Roll-Over betaalbaar houden voor de deelnemers.

Ook is het mogelijk om eenmalig een willekeurig bedrag bij te dragen!

Stuur een mail naar info@rolloverbronckhorst.nl onder vermelding van uw naam en het bedrag dat u als VRIEND aan ons wilt overmaken. Wij beantwoorden uw mail en zorgen er dan voor dat u een vermelding krijgt als VRIEND van de Roll-Over Bronckhorst. 

Wilt u meteen een bedrag overmaken? Dat kan! U kunt het bedrag overmaken op rekening: NL13RBRB0698219767 bij de Regio Bank of NL19RABO0121315770 bij de Rabobank.

U bent van harte welkom als VRIEND van de Roll-Over. Door uw bijdrage zijn wij in staat de Roll-Over Bronckhorst te blijven organiseren voor mensen met een lichamelijke beperking.

vriend worden

Voor slechts € 2 koopt u bovenstaande button en laat u iedereen zien dat u de Roll-Over  een warm hart toedraagt door het dragen van deze button! Te koop tijdens de Roll-Over!!

Namens ons én natuurlijk alle deelnemers aan de Roll-Over en de vele vrijwilligers:

HARTELIJK DANK!