Vriend worden


Roll-Over, wandeltocht in de Achterhoekse natuur

Over de Roll-Over

De Roll-over Bronckhorst wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers vanuit de Zonnebloem Regio IJsselstreek. Zij doen dit graag voor mensen met een lichamelijke beperking die niet vaak buiten in de natuur "wandelen".

De wandelroutes lopen door de prachtige natuur van de Achterhoek tegen de IJssel. De routes worden zoveel mogelijk uitgezet op verharde wegen in het buitengebied langs bossen, waterlopen,  weilanden en akkers. De lengte van de route is per dag circa 6 km (ruim twee uur wandelen).

Tijdens de route is er een pauze waar koffie/thee met wat lekkers wordt geserveerd. Waar mogelijk zorgen we ook voor de nodige muzikale omlijsting of ander optreden. Op de pauzeplek is het ook mogelijk om gebruik te maken van aangepaste toiletten. Natuurlijk ontbreekt ook de verpleegkundige hulp niet bij de start- en pauzeplekken. Afhankelijk van het weer zijn er meer drankjes beschikbaar en is er fruit voor onderweg. Bij de eindstreep moet er natuurlijk afgestempeld worden; ook daar hebben we het nodige entertainment.

Voor verpleegkundige verzorging cq begeleiding onderweg dient u zelf zorg te dragen. 

Het verkeer wordt geregeld door verkeersregelaars en is er eerste hulp onderweg aanwezig.

Wilt u graag meedoen, maar kunt niet zelf zorgen voor een duwer? Laat dit even aan ons weten en wij zorgen dat er iemand is om u te duwen.
U kunt dit aangeven in de mail zoals vermeld op de aanmeldpagina

Wat zijn de kosten?
De kosten voor deelname voor 1 dag zijn slechts € 7,50 voor de deelnemers.

Meer informatie?
Neem voor meer informatie even contact op per e-mail zie aanmeldpagina