Sponsoren

De organisatie van de Roll-Over Bronckhorst wordt grotendeels verzorgd door vele enthousiaste vrijwilligers. Aan het organiseren van de Roll-Over Bronckhorst zijn de nodige kosten verbonden. Deze kunnen we natuurlijk niet allemaal door het inschrijfgeld bekostigen.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als u, als ondernemer, de organisatie zou willen helpen met uw bijdrage. Word SPONSOR van de Roll-Over of doe een eenmalige bijdrage!

Als dank daarvoor plaatsen wij het logo van uw firma op onze website en linken deze door naar uw eigen website. Gezien het te verwachten aantal deelnemers (enige honderden + familieleden + vrijwilligers) en de daaraan gepaard gaande publiciteit is dit ook voor uw onderneming een leuke promotie.

Wilt u de Roll-Over Bronckhorst sponsoren met uw logo op deze website? Neem dan  even contact met ons op.

U kunt ook altijd Vriend worden van de Roll-Over! Zie voor meer informatie verderop deze site!

Hoofdsponsor: Regiobank Steenderen

De Regiobank is een toegankelijke bank die dicht bij de mensen staat, vandaar deze sociale betrokkenheid. De Regiobank is nog de enige bank in Nederland die vasthoudt aan eigen vestigingen in kleine kernen en dorpen. Ook in Warnsveld heeft Arci een Regiobank geopend en voorziet daarmee in een grote behoefte. 

Gemeente Bronckhorst
De Gemeente Bronckhorst is voor de Roll-Over een belangrijke partner die niet alleen subsidie geeft maar ook regelmatig faciliteert door het gemeentekantoor beschikbaar te stellen als startplaats. Er is een nauwe band tussen Roll-Over en de Gemeente Bronckhorst.

Gemeente Zutphen
Ook de gemeente Zutphen heeft zich bereid verklaart om een financiële bijdrage te leveren. Dit komt de organisatie ten goede maar ook de gasten/deelnemers uit Zutphen en Warnsveld die ieder jaar weer deelnemen aan deze mooie activiteit. De regionale Zonnebloem afdeling IJsselstreek kent vier Zutphense afdelingen.

 

Sub-sponsoren

  

 

  

Aviko, Postbus 8, 7221 AA Steenderen
Arci Steenderen BV, De Berken 13, 7221 GH Steenderen
Gemeente Bronckhorst, Hengelo
Reintjes Haar, Z.E.weg 6, 7227 DL Toldijk
Gemeente Zutphen, Zutphen
Pfixx Solar BV, Het Kattenburg 3, 7041 AS 's-Heerenberg