Vriend worden

Iedereen kan VRIEND van de Roll-Over worden en ons steunen om iedere editie weer succesvol te laten verlopen. Steun ons en word ook VRIEND van de Roll-Over Bronckhorst!

Voor bedrijven en particulieren

U kunt als bedrijf en/of als particulier, VRIEND van de Roll-Over Bronckhorst worden voor slechts € 40 per jaar. Hiermee kunnen we dit jaarlijks teugkerend evenement betaalbaar houden voor de deelnemers.

Ook is het mogelijk om eenmalig een willekeurig bedrag bij te dragen!

Stuur een mail naar info@rolloverbronckhorst.nl onder vermelding van uw naam en het bedrag dat u als VRIEND aan ons wilt overmaken. Wij beantwoorden uw mail en zorgen er dan voor dat u een vermelding krijgt als VRIEND van de Roll-Over Bronckhorst. 

Wilt u meteen een bedrag overmaken? Dat kan! U kunt het bedrag overmaken op rekening: NL13RBRB0698219767 bij de Regio Bank of NL19RABO0121315770 bij de Rabobank.

U bent van harte welkom als VRIEND van de Roll-Over Bronckhorst. Door uw bijdrage zijn wij in staat de Roll-Over Bronckhorst te blijven organiseren voor mensen met een lichamelijke beperking.

vriend worden

Voor slechts € 2 koopt u bovenstaande button en laat u iedereen zien dat u de Roll-Over  een warm hart toedraagt door het dragen van deze button! Te koop tijdens de Roll-Over!!

Namens de organisatie én natuurlijk alle deelnemers aan de Roll-Over Bronckhorst en de vele vrijwilligers:

HARTELIJK DANK!